Beelmerk van WordPress Administrators welke WordPress Onderhoud diensten uitvoeren

Tarieven

Sluit je aan bij het groeiende aantal succesvolle WordPress websites.

Neem contact op als jouw situatie niet past binnen een van onze pakketten, dan maken we een passend voorstel.

Swipe pakketten naar rechts >

BRONS
24,90
/maand
ZILVER
47,50
/maand
GOUD
92,90
/maand
DIAMANT
v.a. € 299,50
/maand
t.b.v. compacte websites
t.b.v. medium websites
t.b.v. grote websites
t.b.v. multi websites
UPDATES
WordPress bestaat uit kern + thema + plugins welke alle 3 veilig moeten blijven.
WordPress Kern
1 x per maand
2 x per maand
1 x per week
1 x per etmaal
WordPress Thema
1 x per maand
2 x per maand
1 x per week
1 x per etmaal
WordPress Plugins
1 x per maand
2 x per maand
1 x per week
1 x per etmaal
CHECKS
We checken of de website online is en of de verbinding veilig is. Tevens kunnen we het Dark Web checken of daar vertrouwelijke gegevens van je gedeeld worden.
Up-time
1 x per minuut
1 x per minuut
1 x per minuut
realtime
SSL
1 x per dag
1 x per dag
realtime
Dark Web
1 x per week
1 x per dag
BACKUPS
Er wordt een kopie van je website gemaakt, welke een aantal dagen bewaard wordt, en bij website problemen kan de kopie website terug gezet worden.
Backup
1 x per dag
1 x per dag
1 x per dag
4 x per dag
Bewaartijd
1 dag
14 dagen
14 dagen
30 dagen
Restore
max. 1 x per dag
max. 2 x per dag
max. 4 x per dag
onbeperkt
HULP
Heb je een probleem, wens of wil je advies over website of marketing? We helpen je graag!
Email
Chat
Telefoon
OVERIG
Naast bovenstaande WordPress Onderhoudsdiensten bieden we vele extra's voor WordPress succes.
Plugins
We hebben diverse professionele wp plugins waaruit je een keuze kunt maken.
1 pro plugin
2 pro plugins
3 pro plugins
> 4 pro plugins
Optimalisatie
We kunnen WordPress sneller en beter vindbaar maken zodat je meer online voordeel kunt behalen.
WP Hosting
Goede hosting is belangrijk voor tevreden bezoekers en zoekmachines en snelle oplossingen. Onze WP Pro Cloud Hosting behoort tot de beste in de wereld.
Pro Cloud
Pro Cloud
Enterprise Cloud
Rapportages
Maandelijks bezoeker rapport en zoekmachine ranking rapport van jouw 10 belangrijkste zoekwoorden
Werktijd
In jouw opdracht werken we de inhoud of het uiterlijk van je website bij.
10 minuten
15 minuten
60 minuten
240 minuten

Pro plugins (optioneel)

We hebben WordPress plugins en diensten welke we in door ons onderhouden websites kunnen leveren. We hebben tevens sets plugins speciaal voor Elementor omdat deze pagina bouwer bij uitstek geschikt is om effectief een website te bouwen en onderhouden.

Let op: wij verkopen deze PRO plugins niet los, we kunnen ze wel inzetten als we een WordPress website maken en/of onderhouden.

Astra Pro (WordPress Thema)

Een van de populairste WordPress thema's aller tijden. Het is snel, lichtgewicht en eenvoudig aan te passen naar je wensen.

Zie ook wpastra.com.

illow (AVG-wet)

De oplossing voor een professionele cookie banner op je website en bezoekerstoestemming, nodig voor naleving van de privacy en GDPR-wet.

Zie ook illow.io.

WPML CMS (Vertalingen)

Presenteer je WordPress website in meerdere talen. WPML is een uitstekende website vertaaloplossing voor zowel persoonlijke blogs als bedrijfssites. Zie ook wpml.org.

If So (Dynamische website)

WordPress plug-in waardoor je dynamische inhoud kunt toevoegen of vervangen in je website op basis van het bezoekersprofiel of interactie met de site. Zie ook if-so.com.

WP Go Maps (Commercieel)

Zeer uitgebreide WordPress Map Plugin. Bouw snel eenvoudige tot geavanceerde kaarten en integreer ze in je WordPress website. Zie ook wpgmaps.com.

WP Simple Author Box (Auteur vermelding)

Voeg overal op je site een aanpasbaar responsief auteursvak toe, waarin de naam van de auteur, gravatar, beschrijving en meer worden weergegeven. Zie ook wpauthorbox.com.

Squirrly (SEO)

Breng de SEO van je website naar een hoger niveau m.b.v. geavanceerde functies, AI-begeleiding en een gebruiksvriendelijke interface. Zie ook squirrly.co.

WP Compress (SEO)

Alles-in-1 WordPress prestatie suite. Slimme opties om de WordPress website prestaties direct te verbeteren. Zie ook wpcompress.com.

WP 301 Redirects (SEO)

Slechte links & typfouten in URLs resulteren in verlies van website bezoekers en conversies. Los deze SEO foutjes op met deze plugin. Zie ook wp301redirects.com.

RabbitLoader (SEO)

RabbitLoader zorgt ervoor dat je Google PageSpeed ​​Insights-score altijd richting de 100 gaat. De oorzaak van een lage PageSpeed score wordt duidelijk dus je kunt gaan verbeteren. Zie ook rabbitloader.com.

Simply Static (SEO)

Converteer je WordPress-site direct naar een statische site om de snelheid, beveiliging en prestaties te verbeteren.

Zie ook simplystatic.com.

WP Force SSL Pro (Veiligheid)

Deze plugin doet alles om SSL te configureren voor WordPress. De SSL checks en content scanner zijn een handige toevoeging voor WordPress beheer. Zie ook wpforcessl.com.

WP Login Lockdown (Veiligheid)

Bescherm je WordPress site en inlogformulieren voordat slechteriken er zelfs maar bij kunnen komen. Handige en eenvoudige WordPress beveiliging. Zie ook wploginlockdown.com.

Stop Spammers Pro (Veiligheid)

WordPress anti-spam plugin met veilige HiveMind, brute force-bescherming, Firewall en nog 50 configureerbare opties om WordPress spam tegen te gaan. Zie ook stopspammers.io.

Duplicator PRO Gold (Verhuizing)

Krachtige WordPress-migratie- en back-up plug-in. Meer dan 1 miljoen professionals gebruiken Duplicator voor migraties en WordPress back-ups. Zie ook duplicator.com.

WP All Import + Export (Verhuizing)

Uitstekende import en export plug-in voor WordPress & WooCommerce. Controle over je gegevens met een eenvoudige drag & drop-interface.

Zie ook wpallimport.com.

AdRotate Professional (Commercieel)

Gebruik AdRotate om uw eigen advertenties weer te geven in WordPress, maar ook Adsense, Media.net, Amazon en andere soorten advertenties.

Zie ook ajdg.solutions.

Amelia (Commercieel)

Amelia is een uitstekende WordPress boekingsplug-in voor reserveringen, afspraken en evenementen, het wordt gebruikt in meer dan 60.000 websites.

Zie ook wpamelia.com.

WooLentor (Commercieel)

Een WooCommerce-toolkit welke is bedoeld om meerdere plug-ins te vervangen. Het is een unieke, geïntegreerde tool die aan veel van je e-commerce wensen voldoet. Zie ook woolentor.com.

VitePos (Commercieel)

WordPress plug-in voor verkooppunten (POS). Volledig aanpasbaar met rolbeheer (kassier, manager) en aanpasbare toestemming voor die rollen.

Zie ook vitepos.com.

SchedulePress (Commercieel)

Beheer je geplande berichten in WordPress met Schedule Calendar, Auto Scheduler, Auto Social Sharing en nog veel meer. Zie ook wpdeveloper.com.

WP Social (Commercieel)

WP oplossing om op allerlei manieren sociale media in je website te integreren, mets Social Share + Social Counter + Social Login. Zie ook wpmet.com.

WPFunnels (Commercieel)

Eenvoudige verkooptrechter voor WordPress en WooCommerce. Creëer hoogconverterende landingspagina's, verkooptrechters en betaalstromen. Zie ook getwpfunnels.com.

WP PostX (Commercieel)

Voorzie je website bezoekers van dynamische mededelingen die vertrouwen, betrokkenheid en conversie kunnen verhogen. Zie ook wpxpo.com.

WP Review Slider Pro (Commercieel)

Haal recensies op van de populairste recensiesites en toon ze op je website. Vergroot klantvertrouwen en genereer meer omzet!

Zie ook wpreviewslider.com.

Elementor Pro (Paginabouwer)

De populairste WordPress pagina bouwer. Geen code nodig, sleep en plaats zelf website onderdelen op de gewenste plek. Zie ook elementor.com.

Jetplugins for Elementor

Bouw je professionele em dynamische WordPress-website met deze geweldige suite. Tientallen uitstekende gebruiksvriendelijke widgets.

Zie ook crocoblock.com.

Piotnet Addons For Elementor

Breidt de Elementor functies in WordPress uit met slimme widgets en bouw eenvoudig geavanceerde WordPress-websites.

Zie ook piotnet.com.

Ideabox Elementor Powerpack

70+ unieke, creatieve en premium Elementor-add-ons en professioneel ontworpen sjablonen voor je WordPress-website.

Zie ook powerpackelements.com.

Essential Addons for Elementor

Populaire aanvulling van slimme widgets op de Elementor bibliotheek voor een betere ervaring met het bouwen van WordPress websites. Zie ook essential-addons.com.

Ultimate Addons for Elementor

Verbeter je Elementor met meer widgets, sjablonen en blokken. We gebruiken deze Elementor-add-on op veel websites i.v.m. de uitstekende kwaliteit.

Zie ook ultimateelementor.com.

Happy Addons For Elementor

Breng je creatieve webontwerpen tot leven met Happy Addons. Met de extra functies kan WordPress mooier en beter worden. Zie ook happyaddons.com.

Master Addons for Elementor

Breng je creatieve webontwerpen tot leven met Happy Addons. Met de extra functies kan WordPress mooier en beter worden. Zie ook master-addons.com.

The Plus Addons for Elementor

120+ geoptimaliseerde Elementor Widgets voor Elementor. O.a. Mega Menu, WooCommerce, Blog & Popup Builder. Zie ook theplusaddons.com.

ElementsKit

Mooie set Elementor widgets waarmee je extra functies en onderdelen in je WordPress aangedreven Elementor website kunt activeren. Zie ook wpmet.com.

WordPress hack reparatie

Helaas gebeurt het regelmatig dat iemand of een geautomatiseerd systeem in weet te breken in een WordPress installatie omdat ergens een steekje is laten vallen.We kunnen dit voor je herstellen en tegelijkertijd de website dusdanig beveiligen dat de kans op herhaling nihil is.

Deze dienst leveren we los à €65,- per uur en als onderdeel van maatwerk overeenkomsten.

WordPress crash reparatie

Een technisch conflict kan de oorzaak zijn dat je website offline gaat. In de meeste gevallen zijn we in staat om WordPress in zijn geheel te herstellen in geval van technische problemen.

Deze dienst leveren we los à €65,- per uur en als onderdeel van maatwerk overeenkomsten.

WordPress malware reparatie

Het kan vele redenen hebben dat malware code zich in uw WordPress installatie heeft genesteld. In de meeste gevallen zijn we in staat om de WordPress bestanden en database geheel op te schonen.

Deze dienst leveren we los à €65,- per uur en als onderdeel van maatwerk overeenkomsten.

* De gekozen plugin(s) zijn voor eigen gebruik op 1 website waarvoor bij ons een contract is afgesloten.

WordPress budget opties

Je kunt maandelijks je abonnement aanpassen. We hebben veel optionele diensten en WordPress plugins beschikbaar om je website optimaal te laten presteren.

De WordPress onderhoudspakketten en extra opties zijn gemaakt om succes te faciliteren en stimuleren.

Veelgestelde vragen

Is WordPress onderhoud een noodzaak?
Website onderhoud en beveiliging zijn belangrijk om problemen te voorkomen. Zonder onderhoud is het een kwestie van tijd voordat er iets fout gaat. De kosten en reputatieschade voor een offline website zijn doorgaans groter dan de kosten voor WordPress onderhoud.
Is WooCommerce onderhoud ook mogelijk?
Ja. WooCommerce is een optioneel e-commerce onderdeel van WordPress. Zulke websites zijn meestal complexer van aard waardoor meer tijd nodig is voor onderhoud. Kies het abonnement welke het beste past bij je website en jouw wensen.
Kan een contract gewijzigd of gepauzeerd worden?
Natuurlijk. Omstandigheden kunnen veranderen en wij passen ons daarop aan. 1 x per maand kan het lopende onderhoudscontract opgezegd, gepauzeerd of aangepast worden.
Mag ik zelf mijn webhosting kiezen?
Jazeker, mits de webhosting van voldoende kwaliteit en snelheid is zodat wij geen extra tijd kwijt zijn aan onderhoudstaken. We informeren je in geval je hosting ontoereikend is, en we geven advies wat een verstandig vervolg is.
Is korting mogelijk bij bulkafname?
Ja, afhankelijk van het aantal en soort abonnementen rekenen wij korting. Laat ons weten hoe jouw situatie is zodat wij een onderhoudsvoorstel kunnen aanbieden.
Wanneer start het contract?
Zodra de onderhoudsovereenkomst is getekend, betaald en toegangsgegevens zijn gedeeld, worden de WordPress onderhoudswerkzaamheden binnen 6 dagen gestart.