Beelmerk van WordPress Administrators welke WordPress Onderhoud diensten uitvoeren

Klantenservice

We helpen je graag. Waar gaat je vraag of opmerking over? 

WordPress technicus welke de prestatie statistieken in de gaten houdt

Veelgestelde vragen

Is WordPress onderhoud een noodzaak?
Website onderhoud en beveiliging zijn belangrijk om problemen te voorkomen. Zonder onderhoud is het een kwestie van tijd voordat er iets fout gaat. De kosten en reputatieschade voor een offline website zijn doorgaans groter dan de kosten voor WordPress onderhoud.
Is WooCommerce onderhoud ook mogelijk?
Ja. WooCommerce is een optioneel e-commerce onderdeel van WordPress. Zulke websites zijn meestal complexer van aard waardoor meer tijd nodig is voor onderhoud. Kies het abonnement welke het beste past bij je website en jouw wensen.
Kan een contract gewijzigd of gepauzeerd worden?
Natuurlijk. Omstandigheden kunnen veranderen en wij passen ons daarop aan. 1 x per maand kan het lopende onderhoudscontract opgezegd, gepauzeerd of aangepast worden.
Mag ik zelf mijn webhosting kiezen?
Jazeker, mits de webhosting van voldoende kwaliteit en snelheid is zodat wij geen extra tijd kwijt zijn aan onderhoudstaken. We informeren je in geval je hosting ontoereikend is, en we geven advies wat een verstandig vervolg is.
Is korting mogelijk bij bulkafname?
Ja, afhankelijk van het aantal en soort abonnementen rekenen wij korting. Laat ons weten hoe jouw situatie is zodat wij een onderhoudsvoorstel kunnen aanbieden.
Wanneer start het contract?
Zodra de onderhoudsovereenkomst is getekend, betaald en toegangsgegevens zijn gedeeld, worden de WordPress onderhoudswerkzaamheden binnen 6 dagen gestart.

Bedrijfsinformatie

Beelmerk van WordPress Administrators welke WordPress Onderhoud diensten uitvoeren